Τα νέα μέτρα που τίθενται σε ισχύ για την κακοκαιρία Μπάλλος ανακοίνωσε ο Χρήστος Στυλιανίδης μετά την έκτακτη σύσκεψη το απόγευμα της Πέμπτης. Σε ισχύ τίθεται απαγόρευση κυκλοφορίας στον Κηφισό και Παραλιακή από τη 1 μετά τα μεσάνυχτα μέχρι τις 8 το πρωί, καθώς η κακοκαιρία Μπάλλος επελαύνει τη χώρα. Η κυκλοφορία σε Κηφισό και Παραλιακή για τα φορτηγά θα εκτιμηθεί ανάλογα με την εξέλιξη του φαινομένου. Παράλληλα, κλειστές θα παραμείνουν αύριο οι δημόσιες υπηρεσίες, ενώ προτείνεται τηλεργασία στον ιδιωτικό τομέα.
Από τα μέτρα που ανακοίνωσε ο κ. Στυλιανίδης, θα επηρεαστούν και όλα τα πρωινά δρομολόγια λεωφορείων και τρόλεϊ που εξυπηρετούν ή διέρχονται από τις περιοχές στις οποίες απαγορεύεται η διέλευση και των ΜΜΜ. Δηλαδή, δεν θα περνούν λεωφορεία και τρόλεϊ μέχρι τις 08:00 από Κηφισό και Παραλιακή.
Υπενθυμίζεται ότι όπως ανακοίνωσε ο Χρήστος Στυλιανίδης, κλειστά θα είναι και τα σχολεία όλων των βαθμίδων την Παρασκευή σε Αττική, Χαλκιδική και Εύβοια. Κλειστές θα παραμείνουν αύριο όλες οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε Τρίπολη, Γορτυνία, Ναύπλιο, Κόρινθο, Λουτράκι-Περαχώρα- Άγιους Θεοδώρους, Ερμιονίδα, Επίδαυρο, Άργος, Ευρώτα, Μονεμβασιά, Ανατολ. Μάνη καθώς και οι σχολικές μονάδες της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας όπως και οι παιδικοί σταθμοί.
Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη, Βασίλη Γιαννόπουλο, «η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη για λόγους ασφάλειας των μαθητών και των εκπαιδευτικών, εξαιτίας των μετεωρολογικών προγνώσεων για εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων και δεδομένων των υγειονομικών πρωτοκόλλων που αφορούν στη λειτουργία των σχολείων, λόγω της Covid-19».
Επίσης, κλειστά για δεύτερη ημέρα θα παραμείνουν αύριο στο Μεσολόγγι όλα τα σχολεία, οι παιδικοί και τα ΚΔΑΠ του δήμου. Σύμφωνα με τον δήμαρχο, Κώστα Λύρο, «η απόφαση ελήφθη λόγω της κακοκαιρίας και με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών, των γονέων και του εκπαιδευτικού προσωπικού».
Κλειστοί θα παραμείνουν την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου οι βρεφικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί σε περιοχές που έχουν πληγεί και αναμένεται να «χτυπηθούν» ακόμα περισσότερο το βράδυ από την κακοκαιρία Μπάλλος. Συγκεκριμένα πρόκειται για:
Οι αποφάσεις της Πολιτικής Προστασίας, όπως τις ανακοίνωσε ο υπουργός Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, είναι οι εξής:
Θα αξιοποιούνται όλα τα αναγκαία μέσα από ιδιωτικές εταιρείες, έτσι ώστε ο ιδιωτικός τομέας να συνδράμει στην αντιμετώπιση της κακοκαιρίας.
Η έκτακτη σύσκεψη ξεκίνησε από τις 20:00 μετά από εντολή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.
Φουλ στους κοιλιακούς η οικογένεια Ζιντάν – Viral η φωτογραφία τους
Μίνα Αρναούτη: Μοίρασε εγκεφαλικά με το αποκαλυπτικό ντεκολτέ της
Έξαλλη η Έλενα Κρεμλίδου για νέο ροζ βίντεο: Τόσο πολλή ανάγκη έχετε να με δείτε να πηδι@@αι; (vid)
Η σκέψη που ξεκίνησε από ένα παιδικό όνειρο και είχε αντικείμενο την δημιουργία ενός ραδιοφώνου που θα είχε άποψη και θα σεβόταν τον ακροατή έγινε πράξη. Δημιουργήσαμε με πολύ κόπο, μεράκι και φαντασία έναν σταθμό καθρέφτη της προσωπικότητάς μας. Εδώ θα βρεις ειδήσεις, αθλητικά, μόδα, ψυχαγωγία και διασκέδαση. H σωστή και προσεκτική εναλλαγή και διαδοχή των μουσικών ήχων, είναι το επίκεντρο της φιλοσοφίας του Focus 99,6. Παλιές αλλά και νέες κυκλοφορίες σχηματίζουν το χαρακτήρα του, κρατώντας την νεανική του όψη και την θέληση για ραδιόφωνο επικοινωνία και ψυχαγωγία. Είναι ο σταθμός που διαβάζει τη σκέψη του ακροατή και σέβεται την προσωπικότητα του.
Copyright © 2019 Focus Radio. All rights received.
0 comments