Ιωάννα Μαλέσκου: Αγνώριστη στα καλλιστεία “Μις Κρήτη” (vid)

Η εμφάνιση της Ιωάννας Μαλέσκου στα καλλιστεία “Μις Κρήτη” το 2013 και η ερώτηση που της έγινε για τα παιδαγωγικά. Πώς ήταν η παρουσιάστρια τότε, σε ηλικία 24 ετών.

“Μάγεψε” τους τηλεθεατές με την στολή του “χορού της κοιλιάς” που φόρεσε το μεσημέρι της Παρασκευής (23/04) η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία αποχαιρέτησε τους φίλους της εκπομπής “Love it” με έναν αισθησιακό oriental χορό on air.

Ομολογουμένως, η Ιωάννα Μαλέσκου διαθέτει ένα καλλίγραμμο και γυμνασμένο σώμα που κερδίζει τις εντυπώσεις, όχι μόνο σήμερα αλλά και πριν από 8 περίπου χρόνια, όταν είχε συμμετάσχει στα καλλιστεία “Μις Κρήτη” το 2013.

Τότε, η όμορφη παρουσιάστρια είχε κερδίσει τον τίτλο της “Β’ Αναπληρωματικής Μις Κρήτη”, ενώ σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο την βλέπουμε να απαντά σε ερώτηση για το αν συνδυάζονται τα παιδαγωγικά με το μόντελινγκ.

Η ίδια μοιάζει αρκετά αλλαγμένη, με πιο έντονα φρύδια και μερικές διαφοροποιήσεις στο πρόσωπο και τα μαλλιά της, ακολουθώντας τη μόδα της εποχής. Η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν τότε 24 ετών, ενώ σήμερα η ηλικία της είναι 32.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *