Η Καλαμάτα παρουσίασε την φανέλα της σεζόν 2021 – 2022

Λίγα 24ωρα πριν από την πρώτη επίσημη αναμέτρηση της χρονιάς  η ΠΑΕ Καλαμάτα παρουσίασε τις επίσημες φανέλες της ομάδας.

Στις παραδοσιακές ασπρόμαυρες αποχρώσεις και όχι μόνο η ομάδα θα πορευθεί τη νέα σεζόν στην Super league  II με υψηλούς στόχους…

Στο πάνελ της εκδήλωσης βρέθηκαν επίσης ο Γιώργος Ράλλης και οι μελανόλευκοι ποδοσφαιριστές  Μπάμπης Παυλίδης,  Ανδρέας Τάτος,  Δημήτρης Ταΐρης, Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος και Κώστας Καπούταγλης. οι οποίοι παρουσίασαν τις πέντε φανέλες (3+2) της νέας σεζόν.

Βασική εμφάνιση της ομάδας παραμένει η κλασσική με τις μελανόλευκες  ρίγες, δεύτερη εμφάνιση θα είναι η λευκή και τρίτη η κόκκινη.

Η Καλαμάτα κινείται σε ρυθμούς πρεμιέρας με την πρώτη εξόρμησε να έρχεται την Κυριακή στο στάδιο Σπάτων με αντίπαλο την ΑΕΚ Β. Σε ερώτηση για τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας ο Νίκος Αναστόπουλος ανέφερε:

Θα φανεί την Κυριακή εάν είμαστε έτοιμοι. Η ΑΕΚ είναι πάντα ΑΕΚ. Οι πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις. Αυτό που θέλουμε είναι να παρουσιαστούμε έτοιμοι για να πάρουμε το παιχνίδι.”

Ο Γιώργος Ράλλης ανέφερε πως οι εργασίες στο Δημοτικό στάδιο Καλαμάτας προχωρούν με βάση το χρονοδιάγραμμα και εκτίμησε πως η ομάδα θα αγωνιστεί σε ένα-δυο ματς στην Μεσσήνη και κατόπιν θα επιστρέψει.


Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *