Η Ζήνα Κουτσελίνη έκανε σκόνη τη Σπυροπούλου- Απίστευτες αποκαλύψεις στην Αννίτα (vid)

H δημοσιογράφος Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε επιτέλους με ονόματα για το ποιοι θεωρεί ότι ευθύνονται για την απόλυσή της από τον Alpha.

Η Ζήνα Κουτσελίνη θα είναι καλεσμένη στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια και σύμφωνα με απόσπασμα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» η δημοσιογράφος προχώρησε σε μεγάλες αποκαλύψεις για την περίοδο που απολύθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

«Μετά από 25 χρόνια καριέρας, φτιάχνοντας παρουσιάστριες και προγράμματα, έχει πεθάνει πριν από μία εβδομάδα ο αδελφός μου, φεύγω από την κηδεία και γυρίζω πίσω για να κάνουμε πρεμιέρα. Η πρεμιέρα κάνει 19% και ο ανταγωνισμός 9%. Και το 19% μας δυσαρεστεί.» δήλωσε αρχικά η παρουσιάστρια στ Τη δεύτερη μέρα κάνει 15% . Εκεί τα βάφουμε μαύρα.

Τι σημαίνει αυτό; Ό,τι θέλω αυτό το πρόγραμμα που έχω βγάλει στον αέρα να γίνει με τη μία Ελένη Μενεγάκη. Ε, δεν μπορείς να γίνεις Ελένη Μενεγάκη. Θέλει να στρώσεις ποπό κάτω. Δεν το έκρυψα ότι είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου» δήλωσε η Ζήνα Κουτσελίνη.

«Δεν ξέρω αν το είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ή κάποιος άλλος από το πρόγραμμα, ο Τζώνη Καλημέρης» συμπλήρωσε η δημοσιογράφος.

Μάλιστα βούρκωσε και είπε: «Και για αυτό το πλάσμα που δύο εβδομάδες μετά την κηδεία του αδελφού μου με έδιωξε, έχω μόνο αγάπη»

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *