Ερωτευμένη στο Ναύπλιο η Ιωάννα Μαλέσκου: Αυτός είναι ο σύvτροφός της (pic)

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει στην προσωπική της ζωή η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ θέλει να κρατάει την ιδιωτική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και κατά καιρούς της έχουν χρεωθεί πολλές σχέσεις, με την ίδια να μην επιβεβαιώνει κάτι.

Η Ιωάννα Μαλέσκου τον τελευταίο καιρό διατηρεί σχέση με τον Κωνσταντίνο Δανιά, εκπαιδευτή σκύλων στο επάγγελμα. Έτσι φαίνεται ότι γνωρίστηκαν οι δυο τους αφού ο Κωνσταντίνος Δανιάς διατηρεί κτήμα στην Παλλήνη με την Ιωάννα Μαλέσκου να ζητά συμβουλές για τον σκύλο της, ένα γαλλικό bulldog.

Δημοσίευμα αναφέρει ότι το ζευγάρι είχε προ δύο εβδομάδων ρομαντική απόδραση στο Ναύπλιο.

Ερωτευμέvη στο Ναύπλιο η Ιωάννα Μαλέσκου | Αυτός είναι ο σύvτροφός της (Pic)

Η Ιωάννα Μαλέσκου μαζί με τον σύντροφό της φρόντισαν να είναι διακριτικοί για να μην προκαλέσουν αδιάκριτα βλέμματα. Ο Κωνσταντίνος Δανιάς μεγάλωσε στη Μυτιλήνη κι εκεί αγάπησε τα ζώα όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά.

Έχει σπουδάσει στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με ειδικότητα επιστήμονα και τεχνολόγου Τροφίμων. Κατέχει ακόμη ένα μεταπτυχιακό στο τμήμα Χημείας του ΕΚΠΑ. Εκτός από τα ζώα λατρεύει και τα extreme sports.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *