Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Προκόπης Παυλόπουλος – Είναι πολύ καλά στην υγεία του

Εξιτήριο από το νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» όπου νοσηλευόταν, πήρε ο Προκόπης Παυλόπουλος. Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετά από rapid test, στο οποίο υποβλήθηκε, διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στις 6 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου την ημέρα της εισαγωγής του: «Στις 06/11/2021 και ώρα 11:10 π.μ. εισήχθη στη Θεραπευτική Κλινική του Γ.Ν.Α. ο πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Καθηγητής Κος Προκόπιος Παυλόπουλος για προληπτικούς λόγους.

Ο πρώην ΠτΔ είναι εμβολιασμένος, ασυμπτωματικός, η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ καλή και κρίθηκε (από τον θεράποντα ιατρό του) προληπτικά η ολιγοήμερη παρακολούθηση σε Νοσοκομειακό περιβάλλον, λόγω του ατομικού ιστορικού του ως ασθενής ΧΑΠ».

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου για το εξιτήριο του Προκόπη Παυλόπουλου:
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου: «Σήμερα 07/11/2021 και ώρα 13:30 εξήλθε από το Γ.Ν.Α. «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» ο πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Καθηγητής Κος Προκόπιος Παυλόπουλος, ο οποίος εισήχθη χθες 06/11/2021 για προληπτικούς λόγους.

Ο πρώην ΠτΔ υποβλήθηκε σε πλήρη κλινικό-εργαστηριακό και απεικονιστικό έλεγχο, οι εξετάσεις είναι πολύ καλές και κρίθηκε από τον θεράποντα ιατρό του ότι μπορεί να εξέλθει από το Νοσοκομείο και να παραμείνει στο σπίτι του. Η κατάσταση της υγείας του πρώην Προέδρου είναι πολύ καλή».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *