Εξαιρετικές οι εντυπώσεις από την παρουσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην “Πανηπειρωτική 2021” έκθεση στα Γιάννενα

Εξαιρετικές εντυπώσεις αφήνει η παρουσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην έκθεση “Πανηπειρωτική 2021”, η οποία λαμβάνει χώρα στα Γιάννενα και φιλοξενείται στο Πανηπειρωτικό Στάδιο.

Τα εγκαίνια της έκθεσης, η οποία θα διαρκέσει μέχρι και μεθαύριο Τετάρτη 20 Οκτωβρίου, έγιναν το περασμένο Σάββατο 16 του μήνα, από τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργο Στύλιο, παρουσία -μεταξύ άλλων- και των περιφερειαρχών Ηπείρου Αλέξανδρου Καχριμάνη και Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα.

Θετικότατες είναι οι κριτικές για το περίπτερο της Περιφέρειας, στο οποίο παρουσιάζεται τόσο η ιστορική διάσταση της περιοχής με την αφορμή των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821, όσο και το σύγχρονο πρόσωπό της ως προς την σύγχρονη επιχειρηματική και τουριστική πραγματικότητα.

Ας σημειωθεί ότι το περίπτερο έχει δεχθεί πολλούς επισκέπτες, μεταξύ των οποίων ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων -και βουλευτής Άρτας- Γιώργος Στύλιος, οι βουλευτές Ιωαννίνων Μαρία Κεφάλα και Μερόπη Τζούφη, ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλ. Καχριμάνης, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος Γιάννης Χατζηθεοδοσίου κ.α. προς τους οποίους ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας επέδωσε αναμνηστικά.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *