Εγκαίνια του νέου χλοοτάπητα στο δημοτικό στάδιο Παραλίας με νίκη της Καλαμάτας επί του Λεβαδειακού

Με τον καλύτερο τρόπο εγκαινιάστηκε σήμερα, Τετάρτη 13 Απριλίου, ο νέος χλοοτάπητας στο Δημοτικό στάδιο Παραλίας, στην Καλαμάτα, καθώς στον μεσημεριανό αγώνα για το πρωτάθλημα της Super League 2 μεταξύ Καλαμάτας και Λεβαδειακού -τον οποίον παρακολούθησε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας– η ομάδα της μεσσηνιακής πρωτεύουσας επιβλήθηκε με 1 – 0.

Ο νέος χλοοτάπητας -έργο που χρηματοδότησε η Περιφέρεια Πελοποννήσου με πάνω από 300.000 ευρώ και για το οποίο το μέλος του Δ.Σ. της μεσσηνιακής ομάδας Γιώργος Ράλλης εξέφρασε στον περιφερειάρχη Π. Νίκα τις ευχαριστίες της διοίκησής της- είναι ένα μόνο από τα έργα σε αθλητικές υποδομές που υλοποιεί αυτό τον καιρό στη Μεσσηνία η Περιφέρεια.

Τα υπόλοιπα είναι, τα ποδοσφαιρικά γήπεδα του Μεσσηνιακού και της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων στην Καλαμάτα, κι ακόμα τα γήπεδα στο Πλατύ και στην Ελαία, καθώς και ο αθλητικός χώρος στην Κυπαρισσία.

Στον προγραμματισμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ωστόσο, υπάρχουν και άλλες παρεμβάσεις σε αθλητικές υποδομές στη Μεσσηνία.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *