Διαμαρτυρία με ύβρεις αντιεμβολιαστών ενάντια στον Μητροπολίτη Χρυσόστομο

Την ώρα που η υφήλιος παρακολουθεί με τρόμο την έξαρση της πανδημίας εξαιτίας της μετάλλαξης Όμικρον, οι πολέμιοι του εμβολιασμού, που δεν συμμερίζονται τις απόψεις των επιστημόνων, χωρίς αποστάσεις και μάσκες πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία το βράδυ της Κυριακής στην Καλαμάτα. Συγκεκριμένα πολιόρκησαν και το Επισκοπείο εκεί όπου στεγάζεται ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος γνωστός για την δράση του υπέρ του εμβολιασμού. Με αχαρακτήριστο τρόπο και με συνθήματα όπως “Παραιτήσου!” και “Εδώ θα γίνει ο τάφος σας” και ”αρχιμασόνοι” 200 περίπου άτομα συγκεντρώθηκαν τις βραδινές ώρες και ευτυχώς με την παρέμβαση της Αστυνομίας αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. 

Οι συγκεντρωθέντες φανατικοί αντιεμβολιαστές εκτός από τα συνθήματα που φώναζαν, δήλωσαν ότι αυτό θα γίνεται κάθε Κυριακή, θεωρώντας ότι θα κάμψουν το σθένος του μητροπολίτη, που αγωνίζεται να πείσει τους πολίτες να εμβολιαστούν και την κυβέρνηση να θεσπίσει την καθολική υποχρεωτικότητα ως τον πιο πρόσφορο τρόπο περιορισμού της πανδημίας.

Ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος σε μία προσπάθεια εκτόνωσης προφανώς της κατάστασης σημείωσε ότι δεν επιθυμεί να σχολιάσει τα έκτροπα εκφράζοντας ακόμα μια φορά το συνενωτικό κλίμα που πρέπει να διακατέχει όλο το ποίμνιο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *