Γουάντα Νάρα: Ημίγυμνες φωτογραφίες στο ασανσέρ και τώρα κινδυνεύει με… έξωση!

Την ώρα που ο Μάουρο Ικάρντι κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Τουρκία με την Γαλατά η Γουάντα Νάρα έχει… μπελάδες στην Αργεντινή. 

Η σύντροφος του διάσημου Αργεντινού ποδοσφαιριστή που είναι πιο… γνωστή από εκείνον φωτογραφήθηκε πριν από λίγες ημέρες ημίγυμνη στο πολυτελές οίκημα στο οποίο έχει νοικιάσει σουίτα στο Μπουένος Άιρες. 

Η ίδια, πάντως, «ανέβασε» τις προκλητικές εικόνες στα social media και έγραψε: «Πάντα παίρνω αυτό που θέλω»

wanda_43
wanda_3
wanda_2

Γιατί έχει πρόβλημα; Γιατί επέλεξε το κοινόχρηστο ασανσέρ για να πετάξει τα ρούχα της και να μας δείξει για ακόμη μια φορά τα προσόντα της. Η Γουάντα Νάρα μένει στην γειτονιά Núñez και στο πολυτελές Chateau Libertador. 

wanda_1

Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας ανέβασε στο Instagram τις σχετικές φωτογραφίες και προκάλεσε … εγκεφαλικά Τα like πέφτουν βροχή αλλά το ίδιο και τα παράπονα. Οι άλλοι ένοικοι του πολυτελούς οικήματος δεν μπορούν να πιστέψουν ότι χρησιμοποίησε το ασανσέρ για αυτό τον λόγο και έχουν κάνει έντονα παράπονα με αποτέλεσμα η Γουάντα να κινδυνεύει ακόμη και με έξωση. 

Η ίδια πάντως δεν δείχνει να ανησυχεί. Σε νέα ανάρτηση της με φωτογραφία από το ασανσέρ έγραψε: «Πάντα παίρνω αυτό που θέλω»! Η Γουάντα Νάρα διανύει την καλύτερη επαγγελματική περίοδος της ζωής της αφού το Master Chef που παρουσιάζει στην Αργεντινή είναι πρώτο σε νούμερα τηλεθέασης.