Ασυμπτωματικός με Covid-19 αντιδήμαρχος Καλαμάτας μετά από προληπτικό έλεγχο

Θετικός στον Covid-19 εμφανίσθηκε κατά τη διενέργεια προληπτικού ελέγχου ο Αντιδήμαρχος Αναστάσιος Σκοπετέας, όπως ο ίδιος με αίσθημα ευθύνης ανακοίνωσε. Άμεσα υπήρξε ενημέρωση, ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία, ενώ ο ίδιος βρίσκεται σε καραντίνα, δίχως να εμφανίζει συμπτώματα.

Σε γραπτή δήλωσή του ο Αντιδήμαρχος αναφέρει:

«Σε συνέχεια των επαναλαμβανομένων τεστ που πραγματοποιώ το τελευταίο χρονικό διάστημα για προληπτικούς λογούς, χθες Τρίτη 10/11 βρέθηκα θετικός στο Covid-19 και έκτοτε δεν παρουσιάζω κανένα από τα γνωστά συμπτώματα. Αμέσως ακλούθησα τη διαδικασία που επιβάλλουν τα υγειονομικά πρωτοκόλλα, ενημερώνοντας όσους ήρθα σε άμεση επαφή το τελευταίο διάστημα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας πάντοτε τηρούσα τους κανόνες προστασίας και προφύλαξης. Θα παραμείνω σε καραντίνα για όσο διάστημα απαιτηθεί».

Από το Δήμο τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, έχει υπάρξει απολύμανση του Δημαρχείου (Τρίτη 10/11) και του ιστορικού Δημαρχείου (Τετάρτη 11/11), ενώ θα ακολουθήσει και νέος δειγματοληπτικός έλεγχος σε συνεργασία με το Κ.Υ. Καλαμάτας.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *