Από σήμερα η διανομή ΤΕΒΑ στους Δήμους της Μεσσηνίας

Ξεκινά σήμερα, Μεγάλη Τρίτη, στους Δήμους Καλαμάτας, Τριφυλίας, Μεσσήνης και Οιχαλίας, η παροχή τροφίμων στο πλαίσιο του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής. Η παροχή των τροφίμων θα ολοκληρωθεί μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη σε όλους τους Δήμους της Μεσσηνίας. 

Από την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας ανακοινώθηκε σχετικά: “Ξεκινά αυτήν την εβδομάδα από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, ως επικεφαλής εταίρος της Κ.Σ Μεσσηνίας, η διανομή βασικών διατροφικών προϊόντων, σε ωφελούμενους που πληρούν τα απαιτούμενα κοινωνικά κριτήρια του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Μ. Τρίτη  19/04/2022 έως και την Μ. Πέμπτη 21/04/2022 , σε όλους τους Δήμους –εταίρους  της Κ.Σ. Μεσσηνίας, με στόχο την εξυπηρέτηση του συνόλου των δικαιούχων.

Θα διατεθούν 23 διαφορετικά είδη προϊόντων ( είδη παντοπωλείου, κρέατα, τυριά, μαναβική, είδη Βασικής υλικής συνδρομής),  σε 5278 οικογένειες ωφελούμενων που αντιστοιχούν σε  9.220 άτομα.

Οι ωφελούμενοι θα ειδοποιηθούν με SMS για την ημέρα και το σημείο διανομής

Απαιτείται η προσκόμιση ταυτότητας και ΑΜΚΑ ή εξουσιοδότηση, σε περίπτωση μη αυτοπρόσωπης παρουσίας . 

Υποχρεωτική είναι η χρήση μάσκας  και η τήρηση αποστάσεων, στα πλαίσια προστασίας για τον covid-19”.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *