Αντώνης Κανάκης και «Ράδιο Αρβύλα» στο OPEΝ

Με επίσημη ανακοίνωση, το OPEN έκανε γνωστή την συνεργασία του με τον Αντώνη Κανάκη, τους «Ράδιο Αρβύλα» και το «Βινύλιο»

Με μία ανάρτηση στο Facebook, συνοδευόμενο από τη φωτογραφία του Αντώνη Κανάκη, το OPEN ανακοίνωσε τη μεταγραφή της χρονιάς. Οι «Ράδιο Αρβύλα» και το «Βινύλιο» επιστρέφουν στην τηλεόραση σε prime time ζώνη του Ανοιχτού Καναλιού!

«To OPEN με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αντώνη Κανάκη και την εταιρία παραγωγής Tony Productions. Τα πλέον αγαπημένα προγράμματα, “Ράδιο Αρβύλα” και “Βινύλιο”, επιστρέφουν τον Ιανουάριο στις τηλεοράσεις σας, αποκλειστικά από τη συχνότητα του OPEN.

Ο Αντώνης Κανάκης μαζί με τον Γιάννη Σερβετά, τον Χρήστο Κιούση και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, θα βρεθούν στην prime time ζώνη του OPEN με το «Ράδιο Αρβύλα» και στη late night με το «Βινύλιο». Η πολυαναμενόμενη επιστροφή είναι πλέον γεγονός! «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο», έρχονται πιο δυναμικά από ποτέ στο OPEN!» αναφέρει το σχετικό post του OPEN.

Θυμίζουμε ότι μετά την κόντρα του Αντώνη Κανάκη και της ομάδας του με τον ΣΚΑΪ, οι «Ράδιο Αρβύλα» είχαν επιστρέψει διαδικτυακά μέσω του προσωπικού τους καναλιού στο YouTube. 


Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *