“Ανοιχτό Θέατρο Καλαμάτας”: Με μια μαγική συναυλία ο Γιάννης Κότσιρας ταξίδεψε το κοινό της πόλης!!!

Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στον “Σταυρό Του Νότου” και με ένα ολοκαίνουργιο άλμπουμ στις αποσκευές του ο Μεσσήνιος καλλιτέχνης αποθεώθηκε από το κοινό της πόλης, χειροκροτώντας τον καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Πριν την έναρξη της συναυλίας ο Γιάννης Κότσιρας φωτογραφήθηκε με την ομάδα του στα καθίσματα του Ανοιχτού Θεάτρου Καλαμάτας, δίνοντας τα εύσημα για τον νέο υπαίθριο χώρο πολιτισμού της Καλαμάτας.

Λίγο αργότερα είχε αποθεωθεί από τον κόσμο που κατέκλυσε το Ανοιχτό Θέατρο για να παρακολουθήσει τη συναυλία του! Παλιές και νέες επιτυχίες “ταξίδεψαν” το κοινό που τραγούδησε μαζί του! Να σημειωθεί ότι το Ανοιχτό Θέατρο Καλαμάτας ήταν ο τελευταίος σταθμός της καλοκαιρινής περιοδείας του. 

Έχοντας στο πλάι του για δεύτερη χρονιά την ξεχωριστή ερμηνεύτρια της νέας γενιάς Μυρτώ Βασιλείου, παρουσίασε ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις, από παλιά και αγαπημένα κομμάτια, αλλά και ολοκαίνουρια τραγούδια από τον νέο του κύκλο τραγουδιών «Παράθυρο στο άπειρο», σε μουσική Μανώλη Ανδρουλιδάκη, πάνω σε στίχους και ποιήματα του Άλκη Αλκαίου.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης συνεχίζει τις φθινοπωρινές πλέον εμφανίσεις του, στις 19 Σεπτεμβρίου, στις 21.00, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού με μια μεγάλη συναυλία μέσα από τις νότες του Θάνου Μικρούτσικου. “Η Ελλάδα των ποιητών μέσα από τις νότες του Θάνου Μικρούτσικου- Πώς η ανάγκη γίνεται ιστορία”. Μαζί με τους Γιώργο Νταλάρα, Μίλτο Πασχαλίδη και Ρίτα Αντωνοπούλου.