ΑΕΚ: Κοντά σε συμφωνία με τον Μιλάντ Μοχαμάντι της Γάνδης (vid)

Η ΑΕΚ κάνει και το βήμα της απόκτησης κι άλλου αριστερού μπακ, με τον διεθνή Ιρανό πρώην της Γάνδης

Ενώ φαινόταν πως η ΑΕΚ μετά από μια όχι επιφανειακή βέβαια έρευνα της αγοράς των ελεύθερων δεν θα έκανε τελικά άλλη μεταγραφή, η Ένωση αιφνιδιάζει για μια ακόμη φορά το τελευταίο διάστημα και είναι έτοιμη να υπογράψει τον 27χρονο Μιλάντ Μοχαμαντί, τον διεθνή Ιρανός αριστερό μπακ που έμεινε ελεύθερος από την Γάνδη προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. O Μοχαμάντι είχε αποτελέσει στόχο της ΑΕΚ και μέσα στην κανονική μεταγραφική περίοδο, αλλά τότε ο παίκτης είχε δώσει προτεραιότητα στην προοπτική που θεωρούσε πως έχει για μεταγραφή στην Αγγλία.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η τελική συμφωνία είναι πολύ κοντά και δεν αποκλείεται να έχει δρομολογηθεί ήδη και η άφιξη του στην Ελλάδα για να τελειώσει η μεταγραφή.

Όλα δείχνουν πως μετά από ένα διάστημα που στην ΑΕΚ έδειξαν να κλείνουν προς την ιδέα να μη γίνει άλλη κίνηση, τα τελευταία 24ωρα αυτό άλλαξε. Τουλάχιστον σε ό,τι έχει να κάνει ειδικά με τον Μοχαμαντί που αποτελούσε στόχο εδώ και καιρό.

Αποφασίστηκε πως αν είναι δυνατό να επιτευχθεί συμφωνία με τον συγκεκριμένο παίκτη μέσα στα δεδομένα που αυτή την περίοδο συμφέρουν και την Ένωση, θα πρέπει να προχωρήσουν.

Ο Μοχαμαντί είχε 32 συμμετοχές στο βελγικό πρωτάθλημα πέρσι με την Γάνδη. Αγωνίστηκε εκεί και πρόπερσι με 18 συμμετοχές, ενώ από το 2015 μέχρι το 2019, αγωνίστηκε στην ρωσική Τέρεκ Γκρόζνι.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *