Αδειοδότηση της ”Μαύρης Θύελλας” στην Super League 2 – Διαζύγιο με Παυλίδη:

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ αργά το βράδυ της Τρίτης, γνωστοποιώντας τις αποφάσεις του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης για τις ομάδες της Super League 2.

Μόλις 11 ΠΑΕ της Super League 2 πήραν άδεια από το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ. 

Η περσινή ολιγωρία με τη μη αδειοδότηση και τον περιορισμό μεταγραφών αποτέλεσε φαίνεται μάθημα φέτος και για τους διοικούντες της Καλαμάτας…

Ετσι όπως ανακοίνωσε πριν λίγο η ασπρόμαυρη ΠΑΕ, η “Μαύρη Θύελλα” κατάφερε να εξασφαλίσει την αδειοδότηση για τη συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2. Μάλιστα η αδειοδότησή της είναι επιπέδου Super League 1, αφού δεν υπήρξε η παραμικρή παρατήρηση.  

Ανακοίνωση για την εξασφάλιση αδειοδότησης

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ενημερώνει τους απανταχού φιλάθλους της ότι η αγαπημένη μας ομάδα εξασφάλισε την αδειοδότηση από το Πρωτοβάθμιο Όργανο αδειοδότησης της ΕΠΟ για τη συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2!

Η Μαύρη Θύελλα όχι μόνο κατέθεσε έναν άρτιο φάκελο για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, αλλά ο πλήρης φάκελος που ετοιμάσαμε μας δίνει τη χορήγηση της συμμετοχής μας και στο Πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 1!!!

Η χρονική πίεση που μας ασκήθηκε πέρυσι στη διάρκεια της ετοιμασίας ενός πλήρους φακέλου, φέτος δεν υπήρξε!

Μια δουλειά μηνών με μεράκι από όλους όσους συμμετείχαν στην διαδικασία για να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα και να αποκατασταθεί η περυσινή αδικία.

Όλοι έβαλαν ένα λιθαράκι (όσοι δουλεύουν στην ΠΑΕ, Νομικό τμήμα, Λογιστήριο) για να γίνει πραγματικότητα η εξασφάλιση της αδειοδότησης.

Η δουλειά όλων με την καθοδήγηση του Προέδρου μας κ. Πρασσά ο οποίος νυχθημερόν βρίσκεται πάντα δίπλα στην ομάδα μας για να λειτουργούν όλα άψογα, έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα!!!

Όλοι ενωμένοι με Όραμα και σκληρή δουλειά είμαστε πεπεισμένοι ότι θα κάνουμε το όνειρο της ανόδου πραγματικότητα!

Τέλος η συνεργασία με τον Μπάμπη Παυλίδη

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής αποτελεί παρελθόν από την Καλαμάτα, μετα το «διαζύγιο» με τον Γιάννη Λουκίνα.

Ο λόγος για τον Μπάμπη Παυλίδη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την «Μαύρη Θύελλα» για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Η σχετική ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή Παυλίδη για όσα πρόσφερε τα δύο τελευταία χρόνια στην Μαύρη Θύελλα. Μπάμπη σ’ ευχαριστούμε για το ήθος σου, το πάθος σου στα παιχνίδια και την εν γένει αγωνιστική σου παρουσία. Σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα σου και να ζήσεις κι άλλες όμορφες στιγμές όπως με την ομάδα μας.