Έξαλλος ο Ηλίας Μαμαλάκης: Έφαγε “πόρτα” σε γνωστό ιταλικό εστιατόριο της Κηφισιάς – Η φαρμακερή ανάρτησή του

Έξαλλος με γνωστό ιταλικό εστιατόριο στην Κηφισιά έγινε ο γνωστός σεφ Ηλίας Μαμαλάκης, όταν θέλησε να κάνει κράτηση για φαγητό, αλλά οι υπεύθυνοι του έριξαν “πόρτα”.

Ο αγαπημένος σεφ και παρουσιαστής Ηλίας Μαμαλάκης, όπως αναφέρει ο ίδιος με ανάρτησή του στο Facebook, θέλησε να κλείσει τραπέζι σε γνωστό ιταλικό εστιατόριο στην Κηφισιά, για να φάει μαζί με ένα ζευγάρι φίλους του που ήρθαν από την Ιταλία, όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε, καθώς δεν υπήρχε διαθέσιμη κράτηση για την ώρα που επιθυμούσε.

Ο διάλογος με την υπάλληλο του εστιατορίου

Πήρα τηλ το εστιατόριο […] στην Κηφισιά να κλείσω ένα τραπέζι για 4 άτομα. Το […] είναι ένα εστιατόριο που αγαπώ πολύ και τον χώρο και το φαγητό. Πηγαίνω τουλάχιστον 2-3 φορές τον μήνα” αναφέρει ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Θέλω λοιπόν, να περιποιηθώ ένα ζευγάρι φίλων που ήλθαν από την Ιταλία. Παίρνω τηλ. και βγαίνει από τη γραμμή μια δεσποινίς:

– παρακαλώ για σήμερα το βράδυ θα ήθελα ένα τραπέζι για 4 άτομα στις 8:30 μμ

– δυστυχώς στις 8:30 μμ δεν μπορούμε. Μόνο αν θέλετε στις 8:00 ή στις 9:30 μμ

– μα στους φίλους μας είπαμε 8:30

– δυστυχώς δεν γίνεται και να ξέρετε το κάνουμε για το δικό σας καλό να εξυπηρετηθείτε καλύτερα

– πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό να μου ορίζετε εσείς τι ώρα θα έλθω

Αν δηλαδή, ερχόμουν χωρίς κράτηση και είχατε άδειο τραπέζι δεν θα μου το δίνατε;;;;” συνεχίζει ο Μαμαλάκης στην ανάρτησή του.

Να μην σας τα πολυλογώ. Την ευχαρίστησα της είπα και το όνομα μου και της είπα να διαβιβάσει στον υπεύθυνο ότι για μένα το (αναφέρει όνομα εστιατορίου) τελείωσε και λυπάμαι γι αυτό γιατί μ αρέσει το μαγαζί. Τελικά έκλεισα στο αγαπημένο (αναφέρει άλλο εστιατόριο) του αγαπημένου μου Νικόλα που σου δίνουν τραπέζι ό,τι ώρα θες” καταλήγει ο γνωστός σεφ Ηλίας Μαμαλάκης στην ανάρτησή του.

Το ποστ του Ηλία Μαμαλάκη προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα social media, με πολλούς χρήστες του Facebook να σπεύδουν να πάρουν θέση για το περιστατικό.

Μετά την έκταση που πήρε το ζήτημα, ο αγαπημένος σεφ και παρουσιαστής Ηλίας Μαμαλάκης επανήλθε με νέα ανάρτηση, αυτή τη φορά ασκώντας κριτική στα ΜΜΕ, κάνοντας λόγο για “Το αδηφάγο τέρας της κουτσομπολίστικης ενημέρωσης” που τον “ξύπνησε πρωί πρωί να ρουφήξει αίμα” για την ανάρτησή του για το εστιατόριο.

Το αδηφάγο τέρας της κουτσομπολίστικης ενημέρωσης ξύπνησε πρωί πρωί να ρουφήξει αίμα μέσα από την χθεσινή μου ανάρτηση και τους διαλόγους που ακολούθησαν. Μ έχουν πάρει όλα τα κανάλια. Το τηλεφώνημα ξεκινάει πάντα με “Τι κάνετε , είστε καλά;”. Και μετά σου ζητάνε συνέντευξη. Αρνήθηκα σε όλους συνειδητά. Δεν θα δώσω επι πλέον τροφή στον δράκο. Συμβολικά ανέβασα μια φωτό με τουρσιά από το Εστιατόριο της Μιχαλίτσας στην Λήμνο. Ξιδάτα να ηρεμήσουν τα πάθη” έγραψε ο Ηλίας Μαμαλάκης.