Έξαλλη η Έλενα Κρεμλίδου για νέο ροζ βίντεο: Τόσο πολλή ανάγκη έχετε να με δείτε να πηδι@@αι; (vid)

Εξοργισμένη είναι η Έλενα Κρεμλίδου με ένα νέο ροζ βίντεο που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο και φέρει το όνομά της. Η influencer και πρώην παίκτρια του Survivor είναι πολύ αναστατωμένη από την ύπαρξη αυτού του νέου ροζ βίντεο και δίνει τη δική της απάντηση μέσα από τα social media. Αφού πρώτα αρνούνταν πως ήταν εκείνη, στη συνέχεια τασσόταν με κάθε τρόπο υπέρ των θυμάτων τέτοιων υποθέσεων.Remaining Time-0:00FullscreenMute

“Ρε φίλε, δες πόσο προβληματική είναι αυτή η συμπεριφορά. Υπάρχουν άνθρωποι που όντως ψάχνουν το βίντεο. Δεν ντρέπεστε; Ψάχνετε να βρείτε την προσωπική στιγμή κάποιου; Άσχετα με το αν είμαι ή όχι εγώ. Δεν ντρέπεστε; Δηλαδή τόσο πολύ ανάγκη έχετε να με δείτε να πηδι@@αι; Τι θα κερδίσετε; Δεν μπορώ να καταλάβω, δεn θα το καταλάβω ποτέ. Κοιταχτείτε ρε παιδιά, είναι κρίμα”, είπε αρχικά, φανερά ενοχλημένη η Έλενα Κρεμλίδου.

Σε δεύτερο βίντεο που ανέβασε στο TikTik αναφέρει μεταξύ άλλων: “Υπάρχει τόσο συναινετικό πορνό εκεί έξω. Γιατί να κάτσεις και να ψάξει το βίντεο μιας κοπέλας η οποία πολύ πιθανόν να μην ήθελε καν να το βρεις. Να το έχεις εσύ στα χέρια σου. Γιατί, γιατί, γιατί…”.