Έμεινε στον Ολυμπιακό τελικά ο Βεζένκοφ αφού εξέπνευσε το NBA Out!

Ο Σάσα Βεζένκοφ θα είναι παίκτης του Ολυμπιακού και τη νέα σεζόν, αφού η προθεσμία του NBA Out για εκείνον εξέπνευσε.

Είναι γνωστό εδώ και μέρες πως ο Ολυμπιακός προχωράει τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν, γνωρίζοντας πως ο Σάσα Βεζένκοφ θα βρίσκεται κανονικά στο ερυθρόλευκο ρόστερ, αφού ο ίδιος έχει αποφασίσει να μείνει στο λιμάνι.

Πλέον όμως είναι ο οριστικό, αφού η εν λόγω υπόθεση τελείωσε και τυπικά, αφού η ημερομηνία – ορόσημο για το NBA Out του Βούλγαρου φόργουορντ πέρασε σήμερα το πρωί και έτσι είναι δεδομένο ότι δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα.

Εδώ και πέντε μέρες είχε καταστεί σαφές πως οι Σακραμέντο Κινγκς δεν επρόκειτο να κάνουν την κίνησή τους, για να αποκτήσουν τον Σάσα Βεζένκοβ. Παρά το γεγονός πως είχαν χώρο και χρήμα να διαθέσουν, οι “Βασιλιάδες” δεν έδωσαν στον αριστερόχειρα φόργουορντ αυτά που έψαχνε ο ίδιος, με το θέμα του να μένει στάσιμο.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου 16 Ιουλίου προέκυψε μάλιστα η πληροφορία πως το Σακραμέντο δεν προτίθεται να κάνει κάτι για να αλλάξει τα δεδομένα, από την στιγμή που υπέγραψε τον Τσίμα Μονέκε. Μία είδηση που επί της ουσίας κρατούσε τον Σάσα Βεζένκοβ στο Λιμάνι για (τουλάχιστον) ακόμη ένα χρόνο.

Την ίδια ώρα όμως, υπήρχε το… τυπικό του πράγματος μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 20 Ιουλίου στις ΗΠΑ. Η ημερομηνία – ορόσημο για το NBA Out του Σάσα Βεζένκοβ πέρασε (μόλις το ρολόι έγραψε 08:01 το πρωί της Πέμπτης 21 Ιουλίου στην Ελλάδα) κι έτσι είναι δεδομένο πλέον πως τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει.