Έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. Πύλου-Νέστορος και ψήφισμα για το θάνατο του Δ. Σαρδέλη

Με αφορμή τον αιφνίδιο και θανάσιμο τραυματισμό του νεαρού, γιού του πρώην αντιδημάρχου Πύλου – Νέστορος Γιάννη Σαρδέλη, συνήλθε εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο και ομόφωνα εξέδωσε ψήφισμα: 

Ειδικότερα το Δημοτικό Συμβούλιο Πύλου Νέστορος αποφάσισε: 

“1. Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

2. Να παραστεί στην νεκρώσιμο ακολουθία αντιπροσωπία του, με επικεφαλής τον κ. Δήμαρχο Πύλου – Νέστορος και

3. Να κατατεθεί στεφάνι, ως ελάχιστος φόρος τιμής εκ μέρους του Δήμου Πύλου – Νέστορος, στην σωρό του”.

Εξάλλου ο δήμαρχος Παναγιώτης Καρβέλας δήλωσε: 

“Με αισθήματα βαθιάς θλίψης και οδύνης πληροφορηθήκαμε τον άδικο χαμό του αγαπητού μας Δημήτρη που τόσο απροσδόκητα ταξίδεψε για την γειτονία των αγγέλων.

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και ιδιαίτερα στον φίλο και συνεργάτη Γιάννη Σαρδέλη εύχομαι να βρει την δύναμη και το κουράγιο να πάει μπροστά και ενωμένη την οικογένειά του”.

Ανακοίνωση εξέδωσε και το Τοπικό Συμβούλιο Πύλου, την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος Ηλίας Γουρνάς και τα μέλη του.

Ειδικότερα αναφέρουν: 

“Με βαθύτατη θλίψη πληροφορηθήκαμε τον αιφνίδιο χαμό του Γιού του Δημοτικού Συμβούλου Ιωάννη Σαρδέλη του Δήμου μας, Δημητρίου Σαρδέλη του Ιωάννη, τις βραδινές ώρες της Τετάρτης την 5η Ιανουαρίου 2022 στον επαρχιακό δρόμο Μεθώνης – Φοινικούντας, ύστερα από τροχαίο ατύχημα.

Στις δύσκολες αυτές στιγμές οι σκέψεις όλων μας βρίσκονται κοντά στην οικογένειά του, στην οποία και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του!”

Ο νεαρός τα μεσάνυχτα της Τετάρτης προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο Μεθώνη – Φοινικούντα, στις Λάμπες, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 69χρονος. Ο νεαρός, που εργαζόταν ως οδηγός ταξί, τραυματίστηκε θανάσιμα βυθίζοντας στο πένθος τόσο την Καλλιθέα, από όπου καταγόταν, όσο και την ευρύτερη περιοχή.

Η κηδεία θα γίνει σήμερα στις 3 μ.μ. από τον ναό Αγίου Νικολάου Καλλιθέας και η ταφή στο κοιμητήριο της Φοινικούντας.

Σε δήλωση για τον άδικο θάνατο του Δημήτρη Σαρδέλη προέβη ο δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, Παναγιώτης Καρβέλας, αναφέροντας: “Με το άγγελμα του αιφνίδιου θανάτου τις βραδινές ώρες της Τετάρτης 5 Ιανουαρίου στον επαρχιακό δρόμο Μεθώνης-Φοινικούντας, έπειτα από τροχαίο ατύχημα, του γιου του δημοτικού συμβούλου Ιωάννη Σαρδέλη, Δημητρίου Σαρδέλη, το Δημοτικό Συμβούλιο Πύλου – Νέστορος συνεδρίασε εκτάκτως χθες το πρωί και έλαβε ομόφωνη απόφαση για την έκδοση ψηφίσματος. 

Με αισθήματα βαθιάς θλίψης και οδύνης πληροφορηθήκαμε τον άδικο χαμό του αγαπητού μας Δημήτρη, που τόσο απροσδόκητα ταξίδεψε για τη γειτονία των αγγέλων. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και ιδιαίτερα στο φίλο και συνεργάτη, Γιάννη Σαρδέλη, εύχομαι να βρει τη δύναμη και το κουράγιο να πάει μπροστά και ενωμένη την οικογένειά του”.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *