Από τα τέλη Μαρτίου του 2022 θα «ανοίξει» την τουριστική σεζόν σε επιλεγμένους ελληνικούς προορισμούς ο όμιλος TUI, όπως συμφώνησαν ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας με το μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου και Διευθυντή Οικονομικών (CFO) της TUI Group, Sebastian Ebel και το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής και Διευθυντή Εταιρικών και Εξωτερικών Υποθέσεων του Ομίλου, Thomas Ellerbeck.
Οι κ.κ. Ebel και Ellerbeck σε συνάντηση που είχαν σήμερα στο υπουργείο Τουρισμού με τον έλληνα υπουργό χαρακτήρισαν την Ελλάδα ως έναν από τους σημαντικότερους προορισμούς της TUI παγκοσμίως και εξέφρασαν την πεποίθηση ότι την επόμενη τουριστική περίοδο ο Όμιλος θα ξεπεράσει το ορόσημο των 3 εκατομμυρίων επισκεπτών στη χώρα μας, που είχε επιτευχθεί το 2019.
Στην ατζέντα της συνάντησης βρέθηκαν και θέματα συνεργασίας που αφορούν την TUI Academy στην Αθήνα, καθώς και θέματα βιωσιμότητας όπου και αναλύθηκε το έργο του TUI Care Foundation συνολικά και ειδικότερα το πρόγραμμα βιώσιμου τουρισμού του ομίλου στην Κρήτη, το οποίο συνδέει τον τουρισμό με την αγροτική και αλιευτική δραστηριότητα, προσφέροντας στους επισκέπτες του νησιού μια αυθεντική βιωματική τουριστική εμπειρία.
Ο υπουργός Τουρισμού προέβαλε επίσης τις δυνατότητες ανάδειξης της Αθήνας ως προορισμού καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και ιδιαίτερα κατά τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες, με τα στελέχη της TUI να εκφράζουν το έντονο ενδιαφέρον τους για την προοπτική αυτή.
Στο πλαίσιο αυτό, στη συνάντηση με την πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής και Αργοσαρωνικού Λαμπρινή Καρανάσιου-Ζούλοβιτς και τον γενικό γραμματέα της Ένωσης Ευγένιο Βασιλικό, που πραγματοποιήθηκε αργότερα σήμερα, ο κ. Κικίλιας παρουσίασε στους εκπροσώπους των ξενοδόχων την πρόταση της TUI και συμφωνήθηκε να προγραμματιστεί το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα συνάντηση εργασίας μεταξύ των δύο φορέων, για την περαιτέρω ενδυνάμωση του τουριστικού προϊόντος της πόλης.
Eurovision 2022: Η Αμάντα Γεωργιάδη έλαμψε και κατέκτησε το κοινό της Ευρώπης
Το τρέιλερ της ταινίας για τη μαγική ζωή του “Greek Freak” – Από τα Σεπόλια στο NBA
Η σκέψη που ξεκίνησε από ένα παιδικό όνειρο και είχε αντικείμενο την δημιουργία ενός ραδιοφώνου που θα είχε άποψη και θα σεβόταν τον ακροατή έγινε πράξη. Δημιουργήσαμε με πολύ κόπο, μεράκι και φαντασία έναν σταθμό καθρέφτη της προσωπικότητάς μας. Εδώ θα βρεις ειδήσεις, αθλητικά, μόδα, ψυχαγωγία και διασκέδαση. H σωστή και προσεκτική εναλλαγή και διαδοχή των μουσικών ήχων, είναι το επίκεντρο της φιλοσοφίας του Focus 99,6. Παλιές αλλά και νέες κυκλοφορίες σχηματίζουν το χαρακτήρα του, κρατώντας την νεανική του όψη και την θέληση για ραδιόφωνο επικοινωνία και ψυχαγωγία. Είναι ο σταθμός που διαβάζει τη σκέψη του ακροατή και σέβεται την προσωπικότητα του.
Copyright © 2019 Focus Radio. All rights received.
0 comments