Τραγωδία στον ALPHA για το ριάλιτί τους

Τρίβουν τα μάτια τους από το πρωί στον ALPHA και δεν θέλουν να το πιστέψουν. Βέβαια στην ίδια κατάσταση βρέθηκαν χθες (02.03.2021) το βράδυ και οι τηλεθεατές που έτριβαν τα μάτια τους αδυνατώντας να πιστέψουν τι ήταν αυτό που έβλεπαν (λέγε με Battle Of The Couples) και για αυτό έφευγαν… άρον άρον από τη συχνότητά του σταθμού.

Αποτέλεσμα; Τραγωδία στους πίνακες τηλεθέασης με το Battle Of The Couples να καταγράφει χαμηλότατες πτήσεις τηλεθέασης, σημειώνοντας 3,8% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 4,2% στο δυναμικό κοινό.

Είναι εμφανές ότι το περιεχόμενο του ριάλιτι του ALPHA με διαλόγους και ατάκες που δημιουργούν την εντύπωση πως δεν είναι… αυθόρμητοι αλλά κακοστημένοι για να δημιουργήσουν εντάσεις, έκαναν τους τηλεθεατές να μην το παρακολουθήσουν και να επιλέξουν τα προγράμματα των άλλων σταθμών.

Βέβαια οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι το Battle είχε σκληρό ανταγωνισμό, αφού στο ξεκίνημά του βρέθηκε απέναντι από τις «Άγριες Μέλισσες» και το «Survivor», αλλά ότι σημείωσε χαμηλότερες πτήσεις και από προγράμματα άλλων τηλεοπτικών σταθμών που δεν είναι τόσο παγιωμένα δυνατά, δικαιολογημένα έχει προκαλέσει αναστάτωση στον ALPHA.

Battle Of The Couples: Τραγωδία στον ALPHA για το ριάλιτί τους

Ιδιαίτερη αναστάτωση έχει προκληθεί για το υψηλό κόστος του αφού για να πάρει το πράσινο φως δόθηκαν εγγυήσεις από στελέχη του σταθμού που τώρα πρέπει να… πληρώσουν τα σπασμένα… ενώ εκτιμάται ότι το ριάλιτι με το κάκιστο περιεχόμενό του θα προκαλέσει… battles και στα ανώτατα κλιμάκια του σταθμού…!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *