Πειθαρχική δίωξη Μπερτομέου σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο

Ο CEO της Ευρωλίγκας άνοιξε φάκελο με πειθαρχική δίωξη κατά του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού, λόγω των αναρτήσεων που είχε κάνει στα social media.

Συνεχίζεται η κόντρα του Τζόρντι Μπερτομέου με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Τρίτης (26/10), ο CEO της Ευρωλίγκας άνοιξε φάκελο με πειθαρχική δίωξη κατά του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού για τις αναρτήσεις που είχε ο ισχυρός άνδρας του Τριφυλλιού στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

Πρόκειται για αναρτήσεις που αφορούσαν στον Τζόρντι Μπερτομέου και το μέλλον του στην Ευρωλίγκα (σ.σ ο Ισπανός στο τέλος της σεζόν αναμένεται να αποχωρήσει από το πόστο του CEO μετά από απόφαση των ομάδων).

Αξίζει να σημειώσουμε ότι παράλληλα «τρέχει» πειθαρχική έρευνα για τον Παναθηναϊκό, καθώς παρότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει απεμπλακεί από την ομάδα, μετά από απόφαση του ίδιου, συνεχίζει να έχει στην κατοχή του το πλειοψηφικού πακέτο της ΚΑΕ, ενώ διεξάγεται πειθαρχική έρευνα και για τον διευθυντή επικοινωνίας της ΚΑΕ, Δημήτρη Κοντό.

Ο Τζόρντι Μπερτομέου ανήμερα της εορτής του Δημήτρη Γιαννακόπουλο άνοιξε φάκελο με πειθαρχική δίωξη για το αφεντικό του Τριφυλλιού, με την κίνησή του να προκαλεί μεγάλη έκπληξη στα στελέχη της «πράσινης» ΚΑΕ και στους ανθρώπους που τρέχουν την ομάδα. Επιπλέον, προκαλεί αίσθηση το γεγονός ότι επέλεξε τη συγκεκριμένη ημέρα για να κάνει τη συγκεκριμένη κίνηση, ενώ υπενθυμίζεται ότι τον Απρίλιο του 2018 και λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του Κώστα Γιαννακόπουλου είχε ασκήσει δίωξη κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και του Παναθηναϊκού.


Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *