Πανικός στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη με τον Καλαματιανό δικηγόρο Αντώνη Κατσά: «Μπορεί να είμαι ένα τηλεοπτικό σκουπίδι»

Χαμός επικράτησε στον «αέρα» της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν δικηγόρος κατηγορούμενων σε υπόθεση που παρουσίαζε η εκπομπή, ζήτησε να παρέμβει.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος Αντώνης Κατσάς, ζήτησε να μιλήσει στην εκπομπή, όταν κάποια στιγμή είπε «όταν θα τελειώσει αυτή η δίκη, ελπίζω να έχετε την ευθιξία, όχι να ζητήσετε συγγνώμη δεν έχω τέτοια απαίτηση, είναι τραβηγμένη απαίτηση, αν μη τι άλλο να πείτε ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι αθώοι».

Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι αν γνώριζε πως έδινε συνέντευξη σε τέτοιου είδους εκπομπή δεν θα έβγαινε, ενώ συμπλήρωσε ότι «τέτοιου είδους εκπομπές υποβιβάζουν την αισθητική».

Οργισμένη αντίδραση
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, οι δημοσιογράφοι της εκπομπή Πέτρος Κουσουλός και Δημήτρης Μαρέδης να αντιδράσουν οργισμένα, λέγοντας ότι τέτοιες δηλώσεις προσβάλλουν το δικαστικό λειτούργημα.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία είπε πως «επειδή εγώ είμαι η παρουσιάστρια, ταπεινά σας συστήνομαι και θέλω να σας πως με το σθένος της ψυχής μου και της καρδιάς μου μπορεί η δική μου διαδρομή να είναι πολύ ταπεινή, να είμαι ένα τηλεοπτικό σκουπίδι, όμως έχω μάθει να σέβομαι τους ανθρώπους που παρεμβαίνουν και σας ευχαριστώ».

Μάλιστα, οι αντιδράσεις από το πάνελ συνεχίστηκαν…

Δείτε όσα συνέβησαν

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *