Οι τυχεροί ακροατές που κέρδισαν στον διαγωνισμό μας την πόρτα ασφαλείας από την εταιρεία «Metal Bastakos» είναι ο Κος Παπαγιαννόπουλος Αντώνιος,την σόμπα ο Κος Αποστολόπουλος Απόστολος και τον βιολογικό καθαρισμό η Κα Μητροπούλου Ελένη

ΚΛΗΡΩΣΗ ΔΩΡΩΝ Focus Radio 99.6

Οι δύο πρώτοι τυχεροί νικητές είναι για την σόμπα ο Κος Αποστολόπουλος Απόστολος και για τον βιολογικό καθαρισμό η Κα Μητροπούλου Ελένη

Στο πνεύμα των ημερών ο σταθμός μας φροντίζει  και προσφέρει κάποια δώρα για τους ακροατές μας εδώ στον Focus πάντα βέβαια σε συνεργασία  με τις εταιρικούς  μας πελάτες και με απώτερο σκοπό να ενεργοποιήσουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων που τόσο ανάγκη το έχουμε όλοι μας.

  • Γι’ αυτό λοιπόν η εταιρεία Tsasis  Gaz προσφέρει μια σόμπα υγραερίου για πιο ζεστές και οικογενειακές Χριστουγεννιάτικες νύχτες.
  • Το πλυντήριο αυτοκινήτων ‘’Perfect Wash’’ προσφέρει έναν  πλήρη βιολογικό καθαρισμό που θα κάνει το αυτοκίνητό σας να λάμπει .
  • Η εταιρεία ‘’Metal  Bastakos’’ με αφορμή την επέτειο των 50 χρόνων λειτουργίας της προσφέρει σ’ έναν τυχερό ακροατή μας  μια πόρτα ασφαλείας για να εξασφαλίσει την ασφάλειά σας.

Η κλήρωση για την σόμπα υγραερίου και τον βιολογικό καθαρισμό θα γίνει την Παρασκευή   27 Δεκεμβρίου ενώ για την πόρτα ασφαλείας στις 3 Ιανουαρίου του νέου έτους και οι δύο κληρώσεις θα γίνουν στις 11 το πρωί στην εκπομπή ‘’Φωνή Βοώντος’’ με τον Σταύρο Μαρτίνο.

Η συμμετοχή σας στην κλήρωση θα εξασφαλίζεται δηλώνοντας το ονοματεπώνυμο σας, το τηλέφωνό σας και την λέξη ‘’Σόμπα για την πρώτη κλήρωση – Καθαρισμός για την δεύτερη κλήρωση και Πόρτα για την τρίτη’’ στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook ‘’FocusRadio 996” ή στέλνοντας μήνυμα στο τηλέφωνο 6944 556100.                     

Η παρουσία σας σε δύο ή τρεις κληρώσεις για διαφορετικά δώρα απαιτεί την αποστολή δύο ή τριών διαφορετικών μηνυμάτων.

Δεν απαγορεύεται η αποστολή παραπάνω από ένα μηνυμάτων  για τις κληρώσεις που σας ενδιαφέρουν.                                   

Οι κληρώσεις θα γίνουν με τον πλέον αδιάβλητο τρόπο που θα ανακοινωθεί και μέσα από την ιστοσελίδα μας ‘’www.focus-radio.gr’’ αλλά και μέσω των εκπομπών μας πριν τις καταληκτικές ημερομηνίες.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *