«Θα Κάτσω Σπίτι»… edition 2020 – Η νέα εκδοχή εμπνέει και τον Κυριάκο Μητσοτάκη (vid)

Ακούστε Ίκαρη, Κεφαλά, Κηλαηδόνη, Μάστορα, Μουζουράκη, Μπάση, Πασχαλίδη, Πορτοκάλογλου και Ρίζου στη νέα εκδοχή του «Θα Κάτσω Σπίτι» του Λουκιανού Κηλαηδόνη – Αυτή που άκουσε και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης

Το μακρινό 1986. Όταν ο κορονοϊός έμοιαζε με σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας. Τότε ο Λουκιανός Κηλαηδόνης μας χάρισε το «Θα κάτσω σπίτι». Το τραγούδι που σήμερα μοιάζει πιο επίκαιρο από ποτέ. Το τραγούδι που ακόμα και σήμερα εμπνέει.

Ενέπνευσε για παράδειγμα εννέα Έλληνες καλλιτέχνες που ένωσαν τις φωνές τους. Μας τραγούδησαν το «Θα κάτσω σπίτι» του Λουκιανού Κηλαηδόνη για όσους… μένουν σπίτι.

Πρόκειται για το «Θα Κάτσω Σπίτι»… edition 2020 σε μια σύμπραξη των Βιολέτα Ίκαρη, Τζώρτζια Κεφαλά, Μαρία Κηλαηδόνη, Χρήστο Μάστορα, Πάνο Μουζουράκη, Δημήτρη Μπάση, Μίλτο Πασχαλίδη, Νίκο Πορτοκάλογλου και Μαρίζα Ρίζου.

Όλοι αυτοί ένωσαν τις φωνές τους. Τραβήχτηκαν και #menoumespiti videos και το single «Θα Κάτσω Σπίτι, 2020», είναι πραγματικότητα. Κυκλοφορεί, μετά από πρωτοβουλία της Walnut Entertainment Greece και την ευγενική συναίνεση της οικογένειας Κηλαηδόνη.

Το single «Θα Κάτσω Σπίτι 2020» δημιουργήθηκε με την αφιλοκερδή συμμετοχή όλων των καλλιτεχνών και την ευγενική παραχώρηση της MINOS-EMI A.E., a Universal Music Group Company, της φωνής του Λουκιανού Κηλαηδόνη.

Όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από το τραγούδι θα διατεθούν στο Υπουργείο Υγείας για την αγορά νοσηλευτικού υλικού στο πλαίσιο της μάχης κατά του κορονοϊού.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία άρεσε και στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και γι’ αυτό έκανε ανάρτηση με το σχετικό βίντεο:

«Ένας όμορφος τρόπος να μεταδώσουμε το μήνυμα. Για να στηρίξουμε όσους δίνουν τη μάχη στην πρώτη γραμμή, μένουμε υγιείς, μένουμε αισιόδοξοι, μένουμε σπίτι!

Ευχαριστούμε την εταιρεία, τους καλλιτέχνες και συντελεστές και φυσικά, την οικογένεια Κηλαηδόνη», έγραψε ο πρωθυπουργός.

«Θα κάτσω σπίτι 2020»
Μουσική/στίχοι: Λουκιανός Κηλαηδόνης

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *