Η Καλαμάτα ο επόμενος σταθμός για το εμβληματικό φορτηγό της Coca-Cola

Το εμβληματικό χριστουγεννιάτικο φορτηγό της Coca-Cola συνεχίζει το οδικό του ταξίδι στην Καλαμάτα, και προσκαλεί τους καταναλωτές να ζήσουν την αληθινή χριστουγεννιάτικη μαγεία!

Την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου, το χριστουγεννιάτικο φορτηγό κάνει «στάση» στην Καλαμάτα γεμάτο εκπλήξεις και πλούσια δώρα, και μας προσκαλεί να το ανακαλύψουμε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, συμβάλλοντας παράλληλα όλοι σε έναν καλό σκοπό!

Για κάποιες ώρες της ημέρας, το εντυπωσιακό όχημα θα κάνει βόλτες στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, και θα προσκαλεί τους καταναλωτές να το εντοπίσουν και να το φωτογραφίσουν, αφού ανεβάζοντας τη φωτογραφία τους στο instagram, με hashtag #realmagictourGR και tag @cocacolagreece, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια ταξιδιωτική δωροεπιταγή αξίας 500 ευρώ.

Το φορτηγό της Coca-Cola θα βρεθεί επίσης σταθμευμένο σε μεγάλο κατάστημα σούπερ μάρκετ της πόλης, με τους καταναλωτές να έχουν την ευκαιρία να το δουν από κοντά, και να φωτογραφηθούν, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον Covid-19, αυτήν τη φορά για καλό σκοπό.

Γιατί για κάθε «κλικ» η Coca-Cola θα σώζει και θα προσφέρει μερίδες φαγητού, με στόχο να ξεπεράσει τις 1.000.000 μερίδες, οι οποίες θα διατεθούν κατά τη διάρκεια του νέου έτους, μέσω της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «Μπορούμε», σε συνεργαζόμενους φορείς σε όλη την Ελλάδα.

Περισσότερα για τις εκπλήξεις και τους σταθμούς του χριστουγεννιάτικου φορτηγού της Coca-Cola στην Καλαμάτα, ΕΔΩ!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *