ΔΕΘ: Τιμώμενη η Περιφέρεια Πελοποννήσου ως περιοχή στην οποία ξεκίνησε η Επανάσταση του 1821

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, προκειμένου να παρίσταται στα εγκαίνια της 85ης Διεθνούς Έκθεσης, στην οποία η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι τιμώμενη, ως η περιοχή στην οποία ξεκίνησε η Επανάσταση του 1821, την επέτειο των 200 χρόνων από την οποία γιορτάζει φέτος η Ελλάδα.

Η Περιφέρειας συμμετέχει με δύο περίπτερα στην φετινή 85η ΔΕΘ, ένα στο εμπορικό τμήμα με τη συνεργασία των 5 Επιμελητηρίων και ένα επετειακό για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 -το οποίο είναι προγραμματισμένο να επισκεφθούν η πολιτική ηγεσία της χώρας, οι πολιτικοί αρχηγοί καθώς και η πρόεδρος της Επιτροπής Ελλάδα 2021 Γιάννα Αγγελοπούλου.

Ο περιφερειάρχης, αύριο το βράδυ, θα παραστεί σε δείπνο που παραθέτει προς τιμήν του ο Σύλλογος των Πελοποννησίων Θεσσαλονίκης “Ο Κολοκοτρώνης”.

Μεθαύριο, ο Π. Νίκας είναι προγραμματισμένο να επισκεφθεί τον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο, όπως και τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, ενώ θα παρευρεθεί φυσικά και στα εγκαίνια της φετινής ΔΕΘ.

Ας σημειωθεί ότι η προβολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Θεσσαλονίκη αυτό το χρονικό διάστημα είναι έντονη, ενώ ήδη έχουν προγραμματιστεί συνεντεύξεις του περιφερειάρχη σε σημαντικής εμβέλειας μέσα ενημέρωσης της Βόρειας Ελλάδας.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *