Δήλωση Γιώργου Λεβεντάκη ενόψει επαναληπτικών εκλογών…

Με αφορμή το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής ο πρώτος υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Γιώργος Λεβεντάκης θέλησε να στήλει το δικό του μήνυμα με αποδέκτες τους πολίτες του δήμου του

Αγαπητοί συνδημότες του Δήμου Τριφυλίας θα ήθελα, καταρχάς, να εκφράσω την ειλικρινή ευγνωμοσύνη μου και να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, από καρδιάς, που μας τιμήσατε, χθες, με την ψήφο σας και ιδιαίτερα να ευχαριστήσω όλους τους Φιλιατρινούς, για την ισχυρή εντολή που μας έδωσαν από την πρώτη Κυριακή.

Η έμπρακτη στήριξη όλων σας και η ανταπόκρισή σας, στο σχέδιο και το όραμα του Συνδυασμού «ΑΝ.Ο.Δ.Ο.Σ. Τριφυλίας», δε μπορεί παρά να με γεμίζει με απέραντη χαρά και ικανοποίηση και να με τιμά ιδιαίτερα.
Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τα άτομα που στελέχωσαν το ψηφοδέλτιό μας, καθώς επίσης και όλη την ομάδα, που εργάστηκε αδιάκοπα, όλο αυτόν τον καιρό, για να έχουμε το χθεσινό ευοίωνο αποτέλεσμα.
Είμαστε έτοιμοι, για την τελική μάχη της ερχόμενης Κυριακής και σας θέλουμε, όσο ποτέ ξανά, δίπλα μας, γιατί αυτή η ψήφος σας, θα είναι η καθοριστική.
Θα είναι μία ψήφος ευθύνης, που θα μας δώσει την ξεκάθαρη εντολή.
Καλώ λοιπόν όλους σας, από όποιον πολιτικό χώρο και αν προέρχεστε, την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019, με την ίδια πίστη και υπευθυνότητα, καθώς και με αίσθημα ευθύνης, πέρα από τοπικισμούς και μικροπολιτικά συμφέροντα, να στηρίξετε την προσπάθειά μας και να δώσετε στο Συνδυασμό μας το εισιτήριο για την ΑΝΟΔΟ της Τριφυλίας.»

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *