Βασιλόπουλος : 22,53% Κοσμόπουλος : 14,99% και τώρα οι δυο τους…

Την ερχόμενη Κυριακή θα ξέρουμε ποιος θα είναι ο νέος Δήμαρχος Καλαμάτας, καθώς σύμφωνα με τα τελευταία αποτελέσματα από το ΥΠΕΣ, στο σύνολο των εκλογικών τμημάτων , νικητής αναδείχθηκε ο Θανάσης Βασιλόπουλος με 22,53% και 8.205 ψήφους, έναντι του Βασίλη Κοσμόπουλου ο οποίος συγκέντρωσε το 14,99% και 5.459 ψήφους. Τρίτος ακολουθεί ο Βασίλης Τζαμουράνης με 13,87% και 5.051 ψήφους.

Με τα παραπάνω στοιχεία οι επαναληπτικές εκλογές στις 2 Ιουνίου θα φέρουν αντιμέτωπους τους δύο πρώτους οι οποίοι αφενός μεν θα κληθούν να συσπειρώσουν τους πολιτικούς τους χώρους και αφετέρου να προσελκύσουν αναποφάσιστους ψηφοφόρους από άλλες παρατάξεις.

Δυο είναι τα ζητούμενα που θα καθορίσουν την εκλογή του νέου δημάρχου στον Δήμο Καλαμάτας, πρώτο αν η αποχή του εκλογικού σώματος ξεπεράσει το 43,68% του πρώτου γύρου ποιος συνδυασμός θα επηρεαστεί περισσότερο και δεύτερο το πόσο θα τρέξουν οι πρώην υποψήφιοι των παρατάξεων που δεν έχουν εκλεγεί για να συσπειρώσουν τους ψηφοφόρους τους προς όφελος του προσώπου – Δημάρχου.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *